top of page

KIVITELEZŐI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Építőipari vállalatok, építészirodák számára nyújtunk maximális támogatást a projektek tökéletes megvalósításához, legyen szó bármilyen ezzel kapcsolatos kivitelezési munkáról. A tervezőkkel szorosan együttműködve dolgozunk a projektek sikerén.

 

Fontos, hogy csapatunk nagyszabású munkákat vezet egész évben, ezért nem csak gyorsak, célratörőek és szervezettek vagyunk, de csúcsra járattuk problémamegoldó képességeinket is.

 

Ez azt jelenti, hogy ha bármi előre nem látható feladatot fedezünk fel egy helyszínen, biztosan meg tudjuk oldani vagy azonnal lesz partnerünk, aki segít a megvalósításban.

Görgessen lejjebb és nézze meg munkafolyamatainkat, hogyan is működik velünk egy közös projekt kivitelezése!

1

ELŐKÉSZÜLETEK

Küldje el kész belsőépítészeti terveit:

  • Milyen elemeket,feladatokat szeretne, ha elvégeznénk?

  • Mikorra tervezi a projekt kezdetét és végét?

2

TALÁLKOZZUNK!

Mesélje el projektjét és mutasson minél többet belőle

Elkezdődhet a műszaki egyeztetés, mutatunk anyagmintákat, inspirációt és közben felmérjük, hogy milyen mértékű/léptékű a munka, így tudunk majd hozzá előzetes idő- és árkalkulációt készíteni.

4

FELMÉRÉS

Ha tetszett ajánlatunk, meg is látogatjuk projektjét

 

Elkészítjük a pontosított alaprajzokat/tervrajzokat és megvizsgáljuk, hogy az adott helyszínnek vannak-e bármilyen buktatói: instabil fal, rossz gépészet. stb.. Ezzel együtt elküldjük Önnek első számlánkat, mely a felmérés költségeit fedezi.

3

ELŐZETES ÁRAJÁNLAT

Kiszámoljuk

A megbeszélés alapján készítünk egy hozzávetőleges költségtervezetet a projekt egészére. Azért nem tudunk egészen pontos árajánlatot adni, mert a felmérések és a tervek pontosítása során a munkaóraszámok és az anyaghasználat mértéke is nőhet vagy csökkenhet

5

PONTOSÍTOTT ÁRAJÁNLAT
& ÜTEMTERV

Minden készen áll ahhoz, hogy elkezdjük a munkát

 

Készítünk egy ütemtervet a kivitelezési munkálatokhoz, amin az is látszik, hogy mikor melyik részen dolgozunk, mit építünk be éppen és milyen együttműködésre van szükségünk az adott időszakban. Ezen a ponton már azt is tudjuk, hogy egészen biztosan milyen költségekkel jár a majd a projekt. Ezzel egy időben kiállítjuk 2. számlánkat, mely a projekt 40%-át fedezi.

6

ÁTADÁS, PROJEKT LEZÁRÁSA

Örömteli pillanatok ezek

 

Átvizsgálunk mindent közösen és hivatalosan is átadjuk a kész projektet, időben, ahogy megbeszéltük.

Kezet fogunk és kiállítjuk utolsó számlánkat.

bottom of page