top of page

BÚTORGYÁRTÁS / TERVEZÉS

BENNE VAN A KEZÜNKBEN,
HOGY JÓ LEGYEN!

A sok évtizedes tapasztalat adja a lehetőséget számunkra, hogy pontosan tudjuk ötvözni a megfelelő formákat és tökéletes funkcionalitást adjunk nekik.

Ez minden berendezés alapja.

Azt azonban, hogy a végeredmény közelről, távolról és tapintva is olyan legyen, amit sok esztendőn át szívesen látogatunk újra és újra - a gyártás és az anyagminőség határozza meg.

Mi úgy dolgozunk, hogy mindkét kitétel adott legyen, ebben nem kötünk kompromisszumot.

HOGYAN KÉSZÜL?

IGÉNYFELMÉRÉS

Egyedi bútorok kialakításánál elsődleges szempont a megrendelő pontos igénye: hova, mit és milyen anyagból szeretne, az anyagok, a kialakítás és a méretek teljesen tetszőlegesek.  Ez sokszor bonyolult, hosszadalmas folyamat tud lenni, hiszen előfordul, hogy ezekről alaphelyzetben nincs konkrét elképzelés.

RENDSZEREZÉS

Az egyedi bútorok összetevőit sokszor különböző helyeken találjuk meg. Célszerű mindent összegyűjteni, ami tetszik (ebben ez, abban az), mindezt egy az egyben átadni a tervezőnek, aki ezek alapján kaphat egy pontosabb képet a vágyakról.

Ezután következhet egy mélyebb szintű átbeszélés,  tanácsadás: milyen igényt, hogyan lehetne megvalósítani, alternatív megoldások felvázolása, közös ötletelés, stb..

BEÉPÍTÉS

A kész tervek alapján szakembereink kivitelezik a bútort, beépítik a megfelelő helyre, a megrendelő pedig használatba veheti álmai darabját.

TERVEZÉS

Így már adottá válik egy pontos kép a megvalósítandó projektről. Készülhetnek a tervek, konkrét méretekkel, pontosan a helyszínhez és az igényekhez igazítva.

bottom of page