top of page

LAKOSSÁGI EGYÜTTMŰKÖDÉS

Amennyiben úgy döntött, hogy Ön szeretné alakítani élettereit, melyek később az otthont jelentik, vagy hamarosan megnyitná egy kávézó, üzlet vagy vendéglő kapuit, mi szívesen veszünk részt bármely álom megvalósításában a tervezéstől egészen a kivitelezésig.

 

Fontos, hogy csapatunk nagyszabású munkákat vezet egész évben, ezért nemcsak gyorsak, célratörőek és szervezettek vagyunk, de csúcsra járattuk problémamegoldó képességeinket is.

 

Ez azt jelenti, hogy ha bármi előre nem látható problémát fedezünk fel egy helyszínen, biztosan meg tudjuk oldani vagy azonnal lesz partnerünk, aki segít az újonnan érkezett feladatban.

Görgessen lejjebb és nézze meg munkafolyamatainkat, hogyan is működik velünk egy közös projekt kivitelezése!

1

ELŐKÉSZÜLETEK

Mielőtt találkoznánk, fontos , hogy tudjuk, melyek az Ön projektjének legfőbb elemei:

  • Milyen elemeket, feladatokat végezzünk el?

  • Van már hozzá tervezet, ötlettár vagy pár stílusfotó?

  • Mikorra tervezi a projekt kezdetét és végét?

2

1-2 óra, ingyenes

TALÁLKOZZUNK!

Mesélje el projektjét és mutasson minél többet belőle

Elkezdődhet a közös ötletelés, mutatunk néhány példát, inspirációt és közben felmérjük, hogy mélyen mértékű/léptékű a munka, így tudunk majd hozzá előzetes idő - és árkalkulációt készíteni később.

4

FELMÉRÉS

Ha tetszett ajánlatunk, meg is látogatjuk projektjét

 

Elkészítjük a pontosított alaprajzokat/tervrajzokat és megvizsgáljuk, hogy az adott helyszínnek vannak-e bármilyen buktatói: instabil fal, rossz gépészet. stb.. Ezzel együtt elküldjük Önnek első számlánkat, mely a felmérés költségeit fedezi.

3

ELŐZETES ÁRAJÁNLAT

Kiszámoljuk

A megbeszélés alapján készítünk egy hozzávetőleges költségtervezetet a projekt egészére. Azért nem tudunk egészen pontos árajánlatot adni, mert a felmérések és a tervek pontosítása során a munkaóraszámok és az anyaghasználat mértéke is változhat.

5

PONTOSÍTOTT ÁRAJÁNLAT
& ÜTEMTERV

Minden készen áll ahhoz, hogy elkezdjük a munkát

 

Készítünk egy ütemtervet a kivitelezési munkálatokhoz, amin az is látszik, hogy mikor, melyik részen dolgozunk, mit építünk be éppen és milyen együttműködésre van szükségünk az adott időszakban. Ezen a ponton már azt is tudjuk, hogy egészen biztosan milyen költségekkel jár a majd a projekt. Ezzel egy időben kiállítjuk 2. számlánkat, mely a projekt 40%-át fedezi.

6

ÁTADÁS, PROJEKT LEZÁRÁSA

Örömteli pillanatok ezek

 

Átvizsgálunk mindent közösen és hivatalosan is átadjuk a kész projektet, időben, ahogy megbeszéltük.

Kezet fogunk és kiállítjuk utolsó számlánkat.

bottom of page